BackClose

Select a Subject

Subject Test French

Question 28 of 37

beginning of content:

Read the following texts carefully for comprehension. Each is followed by a number of questions or incomplete statements. Select the answer or completion that is best according to the text.

Refer to following passage.

Le Bon Moment
Par Les Restaurateurs
Du Voyage

La SNCF et ses restaurateurs, s'engagenet par un service de qualité, à vous faire passer un bon moment pendant le temp de votre voyage. Pour être sûr de pouvoir en profiter, la SNCF vous recommande de réserver votre repas en même temps que votre place.

Click the "see more" link to read the image text:

Select an Answer

Quand on voyage en train, on devrait réserver une table au moment où l’on

achète son billet

Correct Answer: 
Yes

commence le voyage

Correct Answer: 
No

annonce le repas

Correct Answer: 
No

arrive à destination

Correct Answer: 
No

Choice (A) is correct. The question asks at which time people who travel by train should make a reservation for a table. The advertisement says that the SNCF suggests you make a reservation for your meal at the same time as your seat (la SNCF vous recommande de réserver votre repas en même temps que votre place). That is, one should make a reservation for a table when one buys his or her ticket (A), not when one starts the trip (B), announces meal time (C), or arrives at his or her destination (D).

Question Difficulty: 
medium